Referenser

Maria och hennes medhjälpare har gjort ett fantastiskt jobb med att styla vårt hus innan försäljning. Tack vare deras arbete kunde fotografen ta fantastiska bilder, vilket är viktigt när det gäller att sälja en bostad. Jag kommer att rekommendera dom till vänner och kollegor. Tacka för ett briljant styling uppdrag, det var värt varenda krona." Anders Ekman

Anders Ekman

Kund 

Maria M L hjälpte oss att projektleda en helrenovering av vårt hus när vi precis hade köpt det. Vi anlitade ett byggföretag som hon höll kontakten med hela tiden. Vårt hus består av drygt 300 kvm. Maria tog fram alla väggfärger, tapeter, kakel, takfärger, golv till hela huset. Hon tog även fram skisser och förslag till möblering av alla rum inklusive gardiner. Dessutom hjälpte hon till med att välja ut väggfärger och tak utomhus. Vi lade även ut plattor i trädgården som också gav oss förslag på.
Senare har vi även anlitat Maria vid senare projekt såsom när vi byggde en specialdesignad brygga och friggebod/sjöstuga. Hon har även hjälpt oss att organisera vårt garage med planering av smarta förvaringslösningar.
Maria får saker att hända. Hon är mycket kostnadsmedveten och försöker alltid att hitta de mest prisvärda alternativen. Dessutom är hon mycket trevlig att ha att göra med. Alltid glad, hjälpsam och flexibel vilket är väldigt viktigt för oss med små barn. Vi kan varmt rekommendera Maria till såväl stora som små projekt! 

Jannica Pallin 

Kund

Superbra. Jättebra kommunikation och tydlighet. Superfint med inredningsval. Binär jättenöjda med allt- kvalité, kundbemötande och allt.

Siham Sabir

Kund 

Maria och hennes medarbetare gjorde ett mycket bra jobb. det var ett styling-uppdrag av mitt hus inför försäljning och resultatet blev fantastiskt fint! Det ökade intresset bland spekulanterna och blev en mycket bra affär för mig.
Maria var mycket hjälpsam och flexibel, gav bra råd och tog hand om helheten. 

Per Thulin
Kund

Vi fick snabb, rak och tydlig konsultation om hur vi kunde visa upp vår bostad på det mest fördelaktiga sättet inför visning och försäljning. Vi kunde enkelt följa instruktionerna och möblera om och fick sedan hjälp med ytterligare stylingprodukter som förhöjde varje rum. Maria kunde med ett tränat öga se hur vi kunde möblera om befintliga saker för att skapa en enhetlig känsla och balans.

Cecilia Borg

Kund

Med Marias hjälp förvandlades vårt gästrum (egentligen två rum intill varandra) till en ombonad och lyxig hotellsvit! Det blev ommöblering, hänga om tavlor, nya textilier och nya tapeter som ramade in rummet fantastiskt fint. Tänk vad lite nya tankar och idéer kan göra mycket!

Carina 
Kund