Stylingnivåer/Priser

"För oss är alla insatser värdefulla - stora som små"

Hur väljer jag nivå på homestyling-tjänst!
I vissa fall räcker det med konsultation där vi tipsar om hur du kan styla själv. Har du en helt omöblerad lägenhet eller brist på tid, ork och intresse kan det istället bli fråga om en homestyling "mellan" eller "stor". Då kavlar vi upp ärmarna och inreder från golv till tak, alternativt möblerar om och kompletterar med vårt eget sortiment. Oavsett nivå på tjänst så brinner vi för det vi gör och finns här för att hitta lösningar som passar just dina behov och förutsättningar. För oss är alla insatser värdefulla - stora som små. 

Hur går det till?
1. För att kunna utröna behov och omfattning av styling kommer vi hem till dig, går igenom bostadens förutsättningar och lyssnar till dina önskemål 
2. Baserad på de sammantagna förutsättningar vi har att jobba med rekommenderar vi nivå på homestyling-tjänst, alternativt återkommer med en kostnadsförlag. 
3. Du väljer hur du vill gå vidare. 
4. Vi kör igång

Styling-konsultation på plats

Vi besöker din bostad, ger inredningstips och visar vägen hur du med små medel kan förnya ditt hem på egen hand. Minimum två timmar. 

850 kr/h

Styling-konsultation digitalt

Du mejlar bilder på bostaden och får tips på stylingen gällande möblering, inköp etc

750 kr/h

Homestyling Liten 

Vi arrangerar och stylar med befintlig inredning

Från 4000 kr

Homestyling Mellan 

Vi möblerar om och kompletterar inredningen med vårt sortiment

Från 15000 kr

Homestyling Stor

En tom bostad med fullständigt möblerings- och inredningsbehov. Offert ges med hänsyn till styling, omfattning, bostadens läge, tillgänglighet, transportmöjligheter, tillgång till hiss, antal trappor och andra faktorer som kan påverka arbetsgången.

Från 20000kr

Styling för en dag

Under en hel dag får du hem en stylist som förändrar ditt hem genom att använda sig av dina befintliga inventarier. Underverk kan ske genom att möblera om eller genom att byta plats på saker. I tjänsten ingår även tips på vad du sedan kan komplettera med för att ytterligare förhöja helhetsintrycket. 

4000 kr/dag

Feng shui - Skapa harmoni genom ordning och reda

Vi hjälper dig att skapa ett fritt flöde av energi genom rensning, praktisk förvaring, balansering av möblering, färg och form; grunden för ett hem att trivas i. 

850 kr/h

Projektledning vid större renovering 

Tillsammans planerar vi projektets omfattning, tillvägagångssätt, beräknar tidsåtgång och gör en kostnadskalkyl

Offert

Styling Fest-Fix

Sugen på gala och glamour eller kanske en oförglömlig maskerad? Planerar du för fest men känner att du behöver hjälp med inspiration, tema och styling? Vi hjälper dig att förverkliga din vision


850 kr/h