Utbildade & erfarna inredare

"Som en av de första att starta homestyling-företag i Sverige var jag något av en pionjär på området"

Mikkos House Homestyling Anno 2005

Idag är Homestyling mäkta populärt och används frekvent i samband med bostadsförsäljningar. När jag valde att starta min homestaging-verksamhet år 2005 såg det dock annorlunda ut. Som en av de första i Sverige var jag något utav en pionjär på området. Detta var även året jag tog mitt inredningsintresse till en ny nivå och utbildade mig vid Sköna Hem.

Mitt första uppdrag var på Kungsholmen, pro bono. Ett referensprojekt som ledde till ökad efterfrågan och samarbete med fler mäklare på marknaden. År 2011 läste jag vidare till inredare på inredningsskolan där jag fick tillfälle att utöka mina kunskaper med bland annat läran om Feng Shui.

Numera är Homestyling och Homestaging ett naturligt inslag för många som vill öka sitt försäljningsvärde. Med hjärtat på rätta stället hjälper vi dig att förverkliga dina visioner.         

"Vi hjälper dig att navigera genom inredningsdjungeln och hitta din personliga stil"

Det finns en hel djungel av inredning och trender som kommer och går vilket gör att man lätt kan gå vilse när det kommer till att hitta sin egen stil och karaktär. I skapelsen av sitt drömhem bör man fokusera mindre på trender och mer på nytt och fräscht i kombination med saker av känslomässigt värde. Det är du som ska må bra där. Viktigt är att skapa en miljö av betydelse. Ditt hem är din borg och ska vara en harmonisk plats där du kan återhämta krafter likväl som att du ska kunna känna dig stolt över din boning när du får besök. Genom vägledning, tips och råd hjälper vi dig med den röda tråden, att navigera i inredningsdjungeln och skapa ett hem med personlig prägel och stil. Vi är en outtömlig källa av inspiration och energi. 

Maria presenterar homestyling på Nordeas kundevent 2015
Maria presenterar homestyling på Nordeas kundevent 2015